fallback

Неограничен мобилен интернет на максимална скорост с нова лятна оферта от А1

Клиентите ще имат предимството да използват най-бързата мрежа в България

01.08.2024 | 11:50 Автор: Беатрис Младжова

От началото на август мобилните планове на А1 са с още по-изгодни условия. Потребителите могат да се възползват от неограничен интернет на максимална скорост за първите 12 или 24 месеца при сключване на нов 2-годишен договор и цени, започващи от 29,99 лв. на месец.

Така клиентите на А1 ще разполагат с предимството да използват най-бързата мобилна мрежа в България с най-висок SpeedScore сред трите телекома в страната според Ookla® – световен лидер в мониторинга и анализа на свързаността. Ookla® e сравнила усредненото представяне на трите мобилни мрежи от над 600 000 теста, направени от клиенти в периода януари-юни 2024 година. Мобилната мрежа на A1 се класира на първо място по мрежови параметри. 

Това предложение от А1 не само удовлетворява нуждите на съвременните потребители, но и създава нови възможности за работа, развлечения и комуникация. Високата скорост и стабилността на интернет връзката позволяват на клиентите на телекома да сърфират свободно, без да се тревожат за лимити или забавяния. Те могат да гледат своите любими филми и сериали в HD или 4K резолюция, да се наслаждават на подкасти с отлично качество, както и на всички предимства на стрийминг платформите без прекъсвания. 

Спрямо избрания абонаментен план клиентите на А1 имат възможност да активират и определен брой допълнителни дигитални услуги по избор – Netflix, MAX, Xplore TV GO, стрийминг на аудиокниги със Storytel, каналите на MAX Sport и Diema Xtra, за да се насладят на любимите си спортни първенства и състезания, образователните платформи "е-просвета" и BELL.bg и абонамент за бизнес издания като "Капитал" и "Мениджър". 

Освен неограничен интернет на максимална скорост, А1 дава възможност на потребителите да се възползват и от още по-добра цена на мобилния си план, като го комбинират с план за телевизия или интернет.  Повече за кампанията можете да разберете на A1.bg или в магазините на телекома.

fallback
Още от Техно
fallback