Избери Samsung Galaxy Z Flip6 или Z Fold6 на супер цени на лизинг с 0% лихва от А1

24.07.2024 | 12:30 Редактор: Искра Ангелова
Избери Samsung Galaxy Z Flip6 или Z Fold6 на супер цени на лизинг с 0% лихва от А1

Най-новите модели сгъваеми смартфони на Samsung - Galaxy Z Flip6 и Z Fold6 вече са налични в магазините на A1 и онлайн на A1.bg. Официалният старт на продажбите започва на 24 юли, като Samsung Galaxy Z Flip6 256 GB в син цвят се предлага на цена от 41,64 лева на месец с 0% лихва на лизинг за 36 месеца с план Unlimited Ultra от А1. Другият модел - Samsung Galaxy Z Fold6 256 GB в сребристо, може да бъде закупен за 74,70 лева на месец при същите условия. Устройствата идват в комплект с безжични слушалки TTEC Mode.

Сред ключовите подобрения на новите модели е богатият набор от функции с изкуствен интелект, които от скоро са достъпни и за сгъваемите устройства на компанията. Двата смартфона разполагат с Galaxy AI, който осигурява иновативни възможности за превод, обработка и заснемане на кадри, както и много други.

И двата модела са снабдени с мощна система от камери – Galaxy Z Fold6 разполага с 50 MP + 10 MP + 12 MP основна камера и 10 MP + 4 MP предна камера, а  Flip6 е с 50 MP + 12 MP основна камера и 10 MP предна камера. Част от AI характеристиките  впечатляват с подобрения именно при заснемането и обработването на кадри. С функцията Photo Assist потребителят може лесно с няколко движения на пръста да премести, коригира или премахне избрани обекти, както и след това да запълни фона. С Portrait Studio пък портретите се превръщат в произведения на изкуството, с помощта на малко въображение и възможностите на изкуствения интелект, а с Instant Slow-mo – всяко видео може да бъде още по-ефектно, като премине в забавен каданс.

INTERPRETER е още една Galaxy AI иновация, която помага в преодоляването на езиковите бариери, благодарение на възможността за превод на два екрана в реално време независимо дали потребителят говори, слуша запис, или присъства на събитие.

Samsung Galaxy Z Flip6 и Samsung Galaxy Z Fold6 разполагат и с функцията Circle-to-search with Google за лесно намиране на обекти в интернет чрез ограждането им на екрана с пръст или писалка S Pen, както и с Note Assist - удобна опция за обобщаване на бележки и транскрибиране на записи. От компанията осигуряват помощ дори при писането на текстове и търсенето в сайтове с функциите Chat Assist и Browsing Assist.

Сред основните параметри на моделите са 7,6-инчов основен дисплей и 6,3-инчов външен дисплей за Samsung Galaxy Fold6, а за Samsung Galaxy Z Flip6 - 6,7 инча основен дисплей и 3,4 инча външен. И двата смартфона са базирани на мобилната платформа Snapdragon® 8 Gen 3 за Galaxy, най-мощният Snapdragon мобилен процесор досега, съчетаващ най-доброто CPU, GPU и NPU представяне, който осигурява плавен гейминг с висококачествени графики.