fallback

StartUP Conference NEXT 2014

09.10.2014 | 15:22

StartTrek сцена, първите стартъп награди в България, официалният старт на нова предприемаческа медия и специален панел за жени – предприемачи са само някои от акцентите на тазгодишното осмо издание на StartUP Conference NEXT, която ще се проведе на 10 и 11 октомври 2014 г. в Sofia Event Center.

Програмата на конференцията включва още 33 лектори от България и чужбина, четири дискусионни панела за стартъп и образование, жените в предприемачеството, развитие на предприемачеството в глобален аспект, SEED инвестиции и бързи продажби, работилница по дизайн мислене и Google инструменти за стартъпите, над 15 презентации на значими лектори от целия свят и много възможности за създаване на ефективни контакти.

Американският предприемач Боб Дорф - едно от най-големите имена, допринесли за бума на стартъп екосистемата в световен мащаб, обявен за стартъп гуру ще изнесе лекция на живо пред българските предприемачи, инвеститори и гости по време на StartUP Conference NEXT. Боб Дорф ще открие StartUP Conference с лекция на 10 октомври.

fallback
Още от Техно
fallback