Какво е Meow Chat?

Вълнуващо ново приложение или източник на интензивно дразнене?

28.07.2014 | 14:31 Редактор: Ирина Георгиева
Какво е Meow Chat?

Събудихте ли се тази сутрин с поток уведомления във Facebook, приканващи ви да изтеглите приложение наречено Meow Chat? Изглежда, че този сравнително малко популятно приложени за мигновени съобщения набира скорост и вече десетки наши приятели са го изтеглили.

Но какво всъщност представлява Meow Chat и трябва ли да го изтеглим?

Какво е Meow Chat?

Това е кръстоска между приложение за мигновени съобщения като WhatsApp и приложение за запознанства, подобно на Facebook Messenger. Meow Chat позволява да обменяте текстови и графични съобщения с приятели или случайни хора. И както подсказва и името, има много снимки на котки.

От къде идва Meow Chat?

Това е приложение на няколко месеца. Този чат започва като услуга за мигновени съобщения, която позволява на хората да се свързват помежду си. От този месец има въведена и чат функция.

Защо изведнъж всичките ви приятели изпращат покани, за да свалите Meow Chat?

Когато инсталирате Meow чата, то ви моли да се свържете с Facebook. Това дава достъп до списъка с приятелите. В края на инсталацията, приложението ви моли да поканите приятелите си и те да го изтеглят.

Как функцията "случаен чат" работи?

Докоснете иконата с голяма оранжева котка в долната част на екрана и веднага ще се забиете в случайна стая, пълна с хора, с които да разговаряте. Най-основно, то се свързва въз основа на местоположението ви - докато не попълните профила си, Meow Chat ще ви среща с хора от вашата страна.

Разработчиците на приложението посочват, че колкото повече развивате профила си, толкова по-голям шанс имате да се запознаете с хора, с подобни на вашите интереси.

Има и още един случаен принцип

Meow Chat позволява да разглеждате профила на околните потребители и сами да търсите "съвместимост".Така че това е нещо като кръстоска между WhatsApp и OK Cupid.

Популярен ли е Meow Chat?

Първите отзиви са, че това е "най-бързо развиваща социална мрежа с милиони членове от всяка страна".