Трансферът от летището - от самолета директно до вашата дестинация

05.04.2022 | 17:37 Редактор: Здравко Черкезов
Трансферът от летището - от самолета директно до вашата дестинация

Знаете ли какъв е проблемът? Още докато планирате почивката си, си блъскате главата как да стигнете от летището на дестинацията до мястото за настаняване. Разбира се, има обществен транспорт, но кой иска да се занимава с транспортната мрежа, разписания на автобуси и тарифните планове? А после да носите багажа си, да намерите правилната линия и да стигнете от автобусната спирка до хотела - това е всичко друго, но не и почивка. Таксита също се предлагат на всяко летище, но можете да чуете различни истории за шофьори, които с удоволствие бъркат в джоба на нищо неподозиращия пътник повече, отколкото е позволено, като правят дълги обиколки за да може апарата да покаже желаната от тях сума. Решението на тези проблеми се нарича летищен трансфер. Това е безпроблемен начин да стигнете от летището директно до мястото за настаняване, без да ви се налага да полагате, каквито и да е усилия за това. Единственото, което трябва да направите е да организирате вашия трансфер.

Какви са предимствата на летищния трансфер?

Когато резервирате пътуването си, можете да избирате от различни видове трансфер в зависимост от индивидуалните си изисквания за комфорт. По този начин можете да сте сигурни, че ще стигнете безпроблемно от летището до мястото за настаняване.

Предимствата на предварително резервирания трансфер са очевидни: не се налага да чакате и да правите допълнителни разходи на място. Цялата необходима информация е посочена във вашия ваучер, така че надеждният трансфер до и от летището е гарантиран, без да ви се налага да проучвате разписания, да търсите спирки и адреси. Преди всичко транспортните средства са висококачествени превозни средства, които предлагат не само високо ниво на комфорт, но и сигурен стандарт на безопасност. Такива автомобили и автобуси не са лукс, тъй като се предлагат за всеки бюджет и за всеки възможен брой пътници, независимо дали пътувате като двойка или с цялото семейство.

Какви са видовете летищен трансфер?

При избора на транспортна услуга обикновено можете да изберете един от трите вида: Споделеният трансфер, частният трансфер и ВИП трансфер.

Споделеният трансфер е най-евтиният начин да започнете почивката си без много усилия. Автобусът ще ви чака веднага след пристигането ви на летището. Въпреки това при тази услуга може да има кратки периоди на изчакване, ако например автобусът чака пътници от няколко полета, които кацнат бързо един след друг. Освен това груповият трансфер ще ви отведе до различни хотели, така че ще трябва да предвидите малко повече време.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК