Главният изпълнителен директор на А1 Group участва в първия дискусионен панел на Webit

Томас Арнолднер участва в първия дискусионен панел на провелия се в София Webit 2019

23.05.2019 | 14:34 Редактор: Ралица Братанова
Главният изпълнителен директор на А1 Group участва в първия дискусионен панел на Webit

Главният изпълнителен директор на А1 Group Томас Арнолднер участва в първия дискусионен панел на провелия се в София международен фестивал - Webit 2019.

Според Томас Арнолднер в момента Европа изостава по отношение на растеж и ключови технологии от страни като САЩ и Китай. Ключов фактор за намаляването на това изоставане е въвеждането на ново поколение мобилни мрежи като 5G. 

Те ще променят начина, по който се произвежда и доставя съдържание, начина на общуване и като цяло бизнес средата в Европа. Но това не може да стане без помощта на местните регулатори, които лицензират и дават честоти на компаниите.

Най-комерсиалният турнир за национални отбори в света на женския волейбол се завръща за още една вълнуваща кампания. Съединените щати триумфираха преди година и ще имат трудната задача да защитят титлата си. Срещу най-добрите в света!

Срещу най-гладните за успехи, сред които тази година попада и нашият национален отбор! Гледайте първата фаза от Лигата на нациите при жените от 21 май до 20 юни по Макс Спорт.

Време е и за въпроса в месечната игра на А1. Отговаряйте правилно във Facebook страницата им с коментар под новините и може да спечелите смартфона Honor 9 lite.

Новият въпрос е: "Как може Европа да настигне САЩ и Китай по отношение на технологиите според Томас Арнолднер?"