Мислите да пътувате? Закупете ел. винетка от А1

Телекомът връчи приз за обективна журналистика на Емил Атанасов от в-к "Труд" за отразяване на зимните спортове

24.04.2019 | 12:27 Редактор: Иван Берберов
Мислите да пътувате? Закупете ел. винетка от А1

През следващите две седмици предстоят едни от най-хубавите християнски празници. Респективно, задават се и множество почивни дни. Този период е свързан и с пътуване било то при роднини или на почивка в България и чужбина. 

В случай, че и вие планирате екскурзия, не забравяйте да закупите електронна винетка, преди да потеглите на път. Можете да вземете уикенд, седмична, месечна или годишна електронна винетка от А1 - както от магазините им, така и от А1.bg и чрез мобилното им приложение "Моят А1". 

Българската федерация по ски и А1 закриха едни от най-успешните състезателни сезони в родните зимни спортове. Той съвпадна с 95-годишнината на Българската федерация по ски и мина под знака на Световната купа в Банско и 11-ото издание на проекта "Научи се да караш ски". 

Специалният приз на А1 за най-обективно и пълно отразяване на зимните спортове при журналистите беше връчен на Емил Атанасов от в-к "Труд". 

Въпросът на А1 за седмичната им игра е: От кои места можете да закупите електронна винетка от А1?

Може да отговаряте правилно на Facebook страницата им с коментар под техните новини. Победителите могат да спечелят смартфона "А1 Smart N9".