fallback

Изложение на компютърни игри в Корея

Индустрията се очаква да надхвърли 110 милиарда долара през 2015

25.11.2014 | 13:25 Автор: Георги Стоянов

Момчетата и техните играчки. Това обаче не са случайни момчета и това не са случайни играчки.

Тези геймъри са сред най-добрите и опитни геймъри на планетата. Те са се събрали на геймърското изложение в Бусан, Корея, за да тестват последните предложения на компании като NCSOFT и Nexon, преди да бъдат представени на пазара.

Тези вглъбени геймъри пробват последната версия на средновековната фентъзи игра Lineage.

"Lineage Eternal има нова по-добра графика и динамичен сюжет и включва новата ни технология, наречена Dragskill, която се активира с движение на мишката. За тестването на играта използваме около 100 компютъра. Смятаме да представим играта в края на 2016 или началото на 2017", казва Лий Джае Гуун, директор връзки с обществеността на NCSOFT.

Индустрията с компютърни игри е голям бизнес. Има игри за конзоли, за интернет, както и за мобилни устройства и персонални компютри.

Индустрията се очаква да надхвърли 110 милиарда долара през 2015. И тези геймъри с охота плащат, за да играят.

Първите 30 минути Lineage са безплатни, но привилегията да бъдете първият, който играе тази игра, оправдава всяка цена, която трябва да заплатите, след като първият половин час изтече.

Хубаво е, че мога да пробвам игри, които още не са на пазара. Когато говорим за NCSOFT е жестоко, че мога да играя Eternal Lineage, казва Лий Санг Хюн, геймър.

Не се подвеждайте да мислите, че това е само игра. Това е голям бизнес, който може да ви забавлява в комфорта на вашия дом.

fallback
Още от Техно
fallback