fallback

Бихте ли похарчили $3 000 000 за колело или подводница?

Bloomberg представя някои любопитни и доста скъпи изобретения на изложението "Играчки за големи момчета" в Дубай

10.10.2014 | 13:57 Автор: Виктория Крумова

Bloomberg: За хората, които имат всичко – подводница за собственици на яхти, оценена само на 3.45 милиона долара.

Марк Деп, Тритон: Когато се гмуркате с една от тези подводници, плексигласовото покритие буквално изчезва и изглежда сякаш сте във водата. И това осигурява на гостите уау-ефекта, към който яхтите се стремят. Тук показваме неповторимост и лукс.

Bloomberg: Това е само едно от най-новите изобретения, показани на изложението „Играчки за големи момчета“ в Дубай. Разбира се, нито едно събитие за момчешки играчки няма да бъде завършено без лъскави спортни автомобили. А това е за купонджиите – лимузина за 400 долара на ползване, която има дансинг и безжичен интернет.

Още по темата

Мубарак Ханиф, Excellence Limos Dubai: Вътре има тач-скрийн. Можете да свържете айпада, айфона или таблета или подобно устройство.

Bloomberg: За пътуващите, които мечтаят за наклони, това би могло да се окаже хит – самобалансиращ се скейтборд, с който като че ли карате сноуборд. Но не всичко е високи технологии – този велосипед  е един от най-скъпите експонати, на умопомрачителната цена от 3 милиона долара.

Джак Армстронг, Cosmic Artist: Нарисувах арт-велосипеда „Космически звезден пътештвеник“ заради приятеля ми Анди Уорхол, който вече не е с нас - почина през 88-а. Винаги съм искал да направя най-скъпия мотоциклет и най-скъпия велосипед в света. Направих и двете.

Bloomberg: Доказателство, че скъпите играчки означават голям бизнес в Дубай.

 

fallback
Още от Техно
fallback