fallback

Victorinox - начин на производство

Bloomberg ни запознава с начина на производство на прочутите джобни ножчета

09.10.2014 | 12:50 Автор: Виктория Крумова

Ханс Никълс, Bloomberg: Легендарен червен нож с инструмент за почти всяка ситуация. Но докато Victorinox се подготвя за своята 130 годишнина, се среща с въпроси, които могат да притъпят острието му. 

Карл Елснер, гл. изп. директор Victorinox: След 11 септември Victorinox се изправи пред голямо предизвикателство. Продажбите паднаха с почти 30% заради затегнатите мерки на летищата и много хора спряха да вземат нож със себе си, когато пътуват.

Още по темата

Ханс Никълс, Bloomberg: Всичко започва тук. 3000 тона стомана на тези листове пред мен. От това се изработват остриетата и други части. Този процес заглажда остриетата, за да можете да работите с тях. Компанията отваря фирмени магазини, за да повиши интереса на клиентите и да промотира модната си линия. От централата на компанията също се насочили погледа си извън Швейцария, за да изнасят продукцията си.

Карл Елснер, гл. изп. директор Victorinox: Когато подарите наш нож на младо момче, виждате блясъка в очите му. На мнение съм, че дори в Китай и Индия, хората имат същата страст, както и швейцарците.

Ханс Никълс, Bloomberg: От Victorinox не искат да завладеят въображението само на момчетата. Момичетата също са потенциални клиенти.

Мога да избера много различни цветове от тези градински ножове. Розовият е популярен сред японците.

Новите пазари и клиенти са ключът за Victorinox. И е пределно ясно – тази жена знае как да държи нож.

[video]

 

fallback
Още от Техно
fallback