Най-бързото ултра-луксозно Bentley в света

Bloomberg представя най-бързото и луксозно Bentley Mulsanne Speed

03.10.2014 | 11:20 Редактор: Виктория Крумова
Най-бързото ултра-луксозно Bentley в света

Това е най-престижната кола, която предлагаме. Изключителна е, много мощна.

Още по темата

Казвам се Волфганг Дюърмър и съм президент и главен изпълнителен директор на Bently Motors. Разбира се, най-хубавото място в колата за мен, като инженер, е все още мястото на шофьора. Тук можете да се насладите на истинската мощ. Ускорението от 0 до 100 километра е само за 4.9 секунди. Необходими са 400 часа за създаването на тази красива кола.

Това е възможно най-добрата работна атмосфера, която имаме в Bentley Mulsanne. Когато пътувам от точка А до точка Б, обичам да преглеждам презентациите си. Мисля, че това е най-бързият и най-луксозен офис на колела. Наистина е много луксозен. Имаме и охладител за бутилки, поставен между двете задни седалки и с натискането на един бутон се отваря и така имаме охладено шампанско и много красиви ръчно изработени чаши.

Цената на този изключителен автомобил е 390 хиляди евро. Вероятно ще продаваме около 1000 на година. Клиентите ни обичат да усещат подобренията. Трудно е вярване, че 500 конски сили не са достатъчни. В тази лига е по-добре да са повече.