fallback

Темите в Резултат на 25 януари

22.01.2015 | 18:28

Тази неделя в Резултат очаквайте:

Един от най-успешните български футболисти Мартин Петров с коментар по най-актуалните теми. Бившият национал и емблема на ЦСКА говори за ситуацията в червения клуб, за трудния си личен избор между треньорството и мениджърската професия, за приятелството си със Стилян Петров и добрите новини за лечението на бившия капитан на България.

Още една емблематична личност в българския спорт пред нашата камера. Богдан Николов на 60! Легендата на родния мотоциклетизъм и дългогодишен шеф на федерацията в откровено интервю за знаменитата си кариера. Как и защо американците ни завидяха за мотополигоните и поискаха да се научат от нас и има ли надежда за този спорт – откъм финансиране и кадри. За това как Николов се е отказал от футбола, за да се качи на мотора, и защо пренебрегва тригодишен договор от Италия, за да оглави родната централа.

Ще приключи ли ремонтът на Двореца на културата и спорта във Варна по план и ще могат ли състезанията от календара да се проведат? Наш екип с репортаж от мястото и подробности за ситуацията във варненската зала.

Тези и още теми очаквайте в Резултат. В неделя, 25 януари от 11:00 часа в ефира на Bulgaria ON AIR!

 

fallback
fallback