fallback

Владислав Стоянов пред "Резултат"

11.01.2015 | 13:38

Оказва се, че информациите за трансфер на защитника Георги Терзиев в Лацио са пълни измислици и четиво по празниците, обяви изпълнителният директор Ангел Петричев. Към футболистите на Лудогорец има много оглям интерес, но за момента няма конкретна оферта за никоя от звездите на тима. Разградчани пък нямат нужда да продават играчи на всяка цена и искат да запазят силното си ядро за борбата за титлата през 2015 година.

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов сподели, че сега е моментът за трансфер в чужбина, но това не е фикс идея за него. Вихрушката, която вя стража на Сантяго Бернабеу вече е отминала, но Стоянов няма нищо против да попадне в нея отново, например срещу нея. 

На лагера в Белек, Турция зелените ще изиграят две контроли - с Гройтер Фюрт на 18 януари и с Динамо Москва два дни по - късно. През втората част от подготовката си в Испания, зелените ще срещнат елитния украински Днепър. Двубоят е насрочен за 4 февруари. Лудогорец планира да изиграе четири проверки по време на подготовката си в Испания в първата половина на февруари.

 

 

fallback
fallback