fallback

Скандалът с "черно тото" водеща тема в "Резултат"

12.12.2014 | 21:20

Тази седмица в предаването "Резултат" ще разискваме и коментираме скандала около "черното тото" у нас. Девет души бяха задържани през седмицата за няколко часа по подозрение за участие в група за манипулиране на резултати от спортни събития. Сред разпитваните бяха и водещи играчи от "А" футболната ни група.

"Със сигурност не е приятно да стоиш в ареста. Всичко беше нормално, имаше по-висок тон, но хората си вършат работата", разясни един от привиканите футболисти Мартин Камбуров.

Лудогорец приключи участието си в Шампионската лига, а босът на разградчани Кирил Домусчиев писа висока оценка на отбора за представянето му в най-комерсиалния футболен турнир.

"Догодина пожелах на колегите да гледаме и в сряда, и в четвъртък български отбори. А Лудогорец дали ще е в сряда или в четвъртък, не е важно. Важно е да представя добре България и да печелим пари и имидж", отбеляза  Домусчиев.

Александър Костадинов беше избран за борец номер 1 на 2014-а година. А за най- добър треньор, приза на родната федерация, получи неговият наставник Армен Назарян.

Награди имаше и за спортния отдел на ТВ Bulgaria On Air, но от фондация "ПроСпорт" в партньорство със Спешъл Олимпикс. Екипът ни бе отличен за развитие на доброволчеството в подкрепа на спорта за хората с увреждания.

И още – 2014-та година бе определена като една от най-успешните за българския автомобилен спорт. Страната ни има петима носители на призови места в световни, и европейски първенства и купи за тази година. Екатерина Стратиева, Крум Дончев, Николай Златков, Калин Дедиков и Алекснадър Язов бяха хората, които представиха България и донесоха радост на почитателите на автомобилизма у нас. Каква година изпращат от Българска федерация по автомобилен спорт, обобщава нейният председател Радослав Козлеков пред камерата на "Резултат".

Тези и още теми от света на спорта, гледайте в неделя. 60 минути само за спорт, започваме точно в 11, не ни пропускайте!  

fallback
fallback