Очаквайте в "Резултат" на 30 ноември 2014

Очаквайте най-интересните отзиви от Лудогорец - Ливърпул 2:2

28.11.2014 | 19:12
Очаквайте в

В предаването Резултат тази седмица ще ви покажем:

Лудогорец изигра поредния си силен мач в Шампионска лига. Разградчани завършиха 2:2 с английския гранд  Ливърпул в среща от група "B" пред около 42 хиляди зрители на националния стадион "Васил Левски". Точни за българския шампион бяха Дани Абало и Георги Терзиев, а за "мърсисайдци" се разписаха Рики Ламбърт и Джордън Хендерсън. След този мач Лудогорец загуби всякакви шансове да се класира в следващата фаза на надпреварата, но все още е в битката за третото място в групата, даващо право на участие в Лига Европа на пролет.

Очаквайте още и отзиви от някои от най-интересните двубои от 17-я кръг в родната А-футболна група.

В предаването ще видите още:

Емоциите след боксовия сблъсък за световната титла между българина Кубрат Пулев и укринеца Владимир Кличко не стихват. Коментарите около срещата в Хамбург, която се състоя на 15-ти ноември в Хамбург и завърши с нокаут за българина в петия рунд, продължават с най-противоречиви мнения. Самият Пулев спази обещанието си и даде просторна пресконференция за българските медии в София. Отпочинал, преосмислил грешките си, но и с поглед към бъдещето, Кобрата не отклони нито един от журналистическите въпроси, които му бяха отправени и говори близо час и половина. Българинът говори за равносметката от срещата с Кличко, за допингробите и неуважението към украинеца, за първия нокаут в живота му, за бъдещите планове и евентуалните промени в треньорския екип.

Ще продължим темата за родните успехи в бокса и със световната ни шампионка Станимира Петрова. Българката триумфира при 54-килограмовите на турнира на планетата, който се проведе в Джеджу, Република Корея, а у нас беше посрещната с възгласи българи юнаци!

Не пропускайте тези и други теми от света на спорта в „Резултат“, тази неделя – точно в 11!