fallback

Футбол, бокс и волейбол в "Резултат" на 23 ноември

Гледайте спортното предаване на България Он Ер в неделя от 11 часа

21.11.2014 | 17:49

В неделя преди обед в предаването "Резултат"  ще разискваме темата с уволнението на Любослав Пенев и неговия екип от националния отбор по футбол. Изпълкомът към БФС единодушно взе решението да освободи селекционера от поста, но без да посочва негов заместник.

Напрежението преди дербито ЦСКА – Лудогорец се покачи до краен предел. Двата отбора играят в събота в мач от 16-ия кръг на "А" група,  а съдията ще бъде определен чрез жребий между Николай Йорданов, Георги Йорданов и Таско Тасков два часа преди двубоя. Очаквайте всички мнение и коментари  на футболисти и треньори след срещата.  

И още, преди седмица множество фенове посрещнаха Кубрат Пулев като шампион! Боксьорът ни се прибра в родината, след загубата от Владимир Кличко в мача за световната титла в тежка категория.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев даде специално интервю за зрителите на телевизия "България Он Ер" като разкри какво е заварил, сядайки на министерското кресло и какви цели са си поставили той и екипът му за развитието на българския спорт.  

Треньорски рокади настъпиха и в националния отбор по волейбол. Владимир Кузюткин вече не е селекционер при дамите като се очаква на негово място да застане български специалист. Пламен Константинов пък запази поста си начело на мъжкия национален тим, като договорът му ще бъде продължен до края на Олимпийските игри през 2016 година.

Тези и още теми от света на спорта, гледайте тази неделя от 11 часа в предаването "Резултат". 60 минути само за спорт, не ни пропускайте!

 

fallback
fallback