fallback

Очаквайте в "Резултат" на 9 ноември 2014

07.11.2014 | 16:54

Тежка загуба с 0:4 претърпя Лудогорец при гостуването си на Базел в Швейцария в четвърта среща от група "B" на Шампионската лига. Поражението смъкна българския първенец от второто до последното място в потока. Така разградският тим остава с 3 точки, колкото има и третия Ливърпул. 

Антони Здравков е новият селекционер на младежкия национален отбор по футбол. Той бе назначен на поста преди 10 дни, а през следващата седмица ще изведе своите избраници на първи лагер, който ще включва и две контроли – срещу втородивизионните Верея и Созопол. Младите трикольори ще се подготвят за квалификациите за Европейското първенство през 2017-та година, като жребият е февруари догодина, а първата среща през март. Екип на Резултат се срещна с бившия наставник на Левски, който говори за футболистите, които попадат в плановете му, за евентуални градове, в които ще домакинстваме, за сътрудничеството с Любослав Пенев и мъжкия тим, за изискванията към повиканите национали. Чуйте интервюто с Антони Здравков.

Тази седмица в резултат очаквайте и отзивите от някои от най-интересните двубои от 15-я кръг на родната А-футболна група.

В предаването още. Българските щангисти заминаха за световното първенство по вдигане на тежести в Казахстан. Сред тях е европейският шампион от Тел Авив 2014-та Ивайло Филев, който ще атакува медалите в Алмати. С амбиции за световна титла е и лидерът на българските щанги Иван Марков.

Мъжкият национален отбор на българската карате Киокушин федерация се прибра у нас с впечатляващите осем медала от Световната Купа, която се проведе в Япония. Две от отличията са златни.

Не пропускайте тези и други теми от света на спорта в „Резултат“ тази неделя – точно в 11!

 

fallback
fallback