Най-колоритните фенове у нас - тези на Реал Мадрид

За феновете на Реал Мадрид пътят към 11-та титла от Шампионска лига започна от София.

19.10.2014 | 17:28
Най-колоритните фенове у нас - тези на Реал Мадрид

Да бъдеш футболен фен е нещо специално, да обичаш и подкрепяш любимия си отбор при успехи или в тежки моменти е още по-специално. Да бъдеш фен е магия също толкова, колкото и самият футбол. Да бъдеш фен е начин на живот. Часове преди мача между Лудогорец и Реал Мадрид се срещнахме с част привържениците на кралския клуб, които след това подкрепяха любимците си от трибуните на националния стадион „Васил Левски“. Едни от най-колоритните бяха възрастни дами, пристигнали от Испания специално за двубоя.

 

А не по-малко интересни бяха и родните фенове на кралския клуб. В техните сърца има място само за един отбор и това е Реал Мадрид. За Мирослав, например, да гледа мач на живо на любимия си клуб е сбъдната мечта.

 

Пред камерата ни застана и председателят на фен клуба на Реал у нас Георги Христов. За него идването на 10-кратния европейски шампион в България носи само положителни емоции. Георги е фен на отбора от 30 години като и преди това е гледал любимците си на живо. Но този мач, тук, остава един паметен ден в неговия живот.