Темите в „Резултат“ на 19-ти октомври

17.10.2014 | 17:20
Темите в „Резултат“ на 19-ти октомври

Темите в спортното предаване „Резултат“  на 19-ти октомври:

Двете последователни загуби на България в европейските квалификации срещу Хърватия и Норвегия, поставиха под въпрос бъдещето на Любослав Пенев начело на националите. Изпълкомът на БФС ще решава за треньора на 14 ноември.

Бившият футболист на Левски и Лудогорец Стивън Петков остава със спрени състезателни права, след като Апелативната комисия към Българския футболен съюз потвърди решението на Дисциплинарната от 5 август. Петков е разследван за уреждане на мачове на юношеския национален отбор на европейското първенство в Унгария през месец юни.

България отново има свой представител на Световното първенство по футбол за бездомни хора.  Тази година Мондиалът се провежда в Чили, а мачовете започват в неделя.

Едно от златните момичета на българската художествена гимнастика Катрин Велкова вече близо година е треньорка на бъдещи грации в Локомотив София. Мечтае именно от нейния клуб да излезе някоя шампионка, а за себе си казва, че е строг треньор. Занаят се краде, категорична е Катрин и признава, че пример за нея е Илияна Раева.

Не пропускайте „Резултат“ в неделя от 11 часа в ефира на „България он ер“.