Гледайте в "Резултат" на 12 октомври

Тази седмица в Резултат очаквайте:

11.10.2014 | 21:31
Гледайте в

България загуби първото си домакинство от европейските квалификации за първенството през 2016-та година. Трикольорите отстъпиха пред Хърватия с 0:1 след автогол на Николай Бодуров в 36-ата минута. Над 33 хиляди фенове изпълниха трибуните на националния стадион "Васил Левски", а двубоят бе прекъснат за малко в 23-ата минута заради напрежение между българската и хърватската агитка.

Собственикът на Левски Тодор Батков остро нападна част от родните политици, които според него предават "синия" клуб и държавата с нежеланието си да се осъществи строежът на Южен поток. Батков говори за новия спонсор и по още актуални теми, свързани с Левски.

Пълна зала с олимпийски шампиони и медалисти на България подкрепи кандидатурата на София за европейска столица на спорта през 2017 година. За приза София се състезава с френският град Марсилия, а победителят трябва да стане ясен на 12 октомври. 

Тези и още интересни теми може да гледате тази неделя, 12 октомври 2014 в "Резултат". Започваме в 11:00 в ефира на България Он Ер!!