Темите в "Резултат" на 14 септември

12.09.2014 | 16:54
Темите в

Тази неделя в спортното предаване "Резултат" очаквайте:

Отзиви и коментари след успешния старт на българския национален отбор по футбол в европейските квалификации. Селекцията на Любослав Пенев спечели с 2:1 гостуването си на Азербайджан в Баку.

Усилена ремонтна дейност кипи на Националния стадион "Васил Левски". На 1 октомври Лудогорец посреща Реал Мадрид в мач от груповата фаза на Шампионска лига. По този повод УЕФА бе поставила 41 изисквания за промени на съоръжението, за да може да приеме мач от такава величина. Наш екип провери докъде е стигнала реконструкцията на стадиона и дали всичко ще бъде приключено в срок.

По случай третия рожден ден на телевизия „България он ер“ потърсихме каква е формулата за успеха на едни от най- изявените родни спортисти. Своя път към успеха пред нашата камера споделиха Йордан Йовчев и Стела Енева.

Вече са ясни всички участници в баскетболното ни първенство при мъжете и жените, а новият шеф на НБЛ Петър Георгиев обяви, че са предвидени промени в дисциплинарния правилник и в наредбата на шампионата. Какви са те ще разберете тази неделя в "Резултат" от 11 часа в ефира на телевизия и радио "България он ер".