В Резултат на 10 август очаквайте

08.08.2014 | 18:41
В Резултат на 10 август очаквайте

Тази седмица в предаването „Резултат“ ще видите:

Нови рокади в Левски. Сините се разделиха с Пепе Мурсия, а щафетата на треньорския пост беше поета от Георги Иванов. В следващите месеци Гонзо ще изпълнява  функциите и на старши треньор, и на спортен директор в клуба.

Промени настъпиха и в Лудогорец. Тимът се класира за плейофите на Шампионската лига под ръководството на новия треньор Георги Дерменджиев. Дни преди мача-реванш с Партизан бившият наставник Стойчо Стоев говори открито пред медиите за раздялата си с разградчани.

И още Дисциплинарната комисия към БФС спря състезателните права на трима футболисти - Стивън Петков, Григор Григоров и Даниел Гяуров. Санкциите са свързани с опита за манипулиране на мачове на юношеския ни национален отбор от Европейското в Унгария. Президентът на футболната ни централа Борислав Михайлов бе категоричен, че от УЕФА не са пристигали други сигнали за българско участие в черно тото.

Елитът на художествената гимнастика се събра в София за участие в Световната купа. Надпреварата в столичната зала "Арена Армеец" е последна проверка преди световното първенство в Измир в края на септември и конкуренцията ще е жестока. Сили ще премерят  световни и европейски шампионки, тук е и олимпийският шампион при ансамблите.

Не пропускайте „Резултат“ тази неделя – точно в 11 часа. 60 минути в

ефира на телевизия и радио България Он Ер, запазени само за спорт.