Гледайте в "Резултат" на 29 юни

Тази седмица в предаването „Резултат“ ще ви покажем във финансова криза ли е Ботев Пловдив?

27.06.2014 | 14:25
Гледайте в

Изграждането на новия стадион на клуба спира заради проблемите около Корпоративна търговска банка. Все пак от ръководството увериха феновете, че към момента тимът е осигурен финансово, но никой не може да гарантира дългосрочната му стабилност.

След броенни дни юношеският национален отбор по футбол заминава за Европейското първенство до 19 години, което ще се проведе в Унгария. Тимът воден от Александър Димитров е един измежду 8-те най-добри в тази възраст, които ще се борят за титлата. Подробности около подготовката и амбициите на юношите, ще разберем от селекционера Александър Димитров.

 И още Пирин Благоевград се върна в професионалния футбол и стартира лятната си подготовка с осем нови попълнения. Старши треньорът на "орлетата" Йордан Самоковлийски мечтае да класира отбора за "А" група.

Ще ви срещнем и с френски футболист, юноша на силната школа на Бордо. Разговаряме с Кевин Кистоюри, който бе у нас по повод първото издание на турнира по футбол на малки вратички VNV Cup – GRAB THE GAME , на който България Он Ер бе медиен партньор.

Извън футболните теми сме ви подготвили специално интервю с лекоатлетката ни Ваня Стамболова. Преди седмица тя бе най-бърза на 800 м на европейското отборно първенство, като времето й там бе най-добър личен резултат за нея и покрит норматив за участие на европейското в Цюрих.

Не пропускайте "Резултат" – тази неделя, точно в 11.  60 минути само за спорт в ефира на телевизия и радио България он Ер.