fallback

В "Резултат" на 22 юни очаквайте!

В предаването „Резултат” ще видите порция от поредните скандали в ЦСКА, както и интервю с капитана на Лудогорец - Светослав Дяков!

20.06.2014 | 18:10

Кризата при „червените” от миналото лято се завърна! Клуба напуснаха двама от лидерите на отбора Емил Гъргоров и Джаксън Менди. И двамата изтъкнаха като основна причина ръководството в лицето на Александър Томов и Александър Тодоров.

Шампионът Лудогорец стартира лятната си подготовка, а наш екип разговаря с капитана на тима Светослав Дяков. Лидерът на разградчани говори откровено пред "Резултат" за успехите и трудностите в професионален план, за любимата си игра, за целите пред себе си и отбора.

Светът е футбол вече две седмици, а световният шампион Испания сдаде титлата. Обзорен коментар за всичко, което видяхме до момента на Мондиала в Бразилия, прави футболната легенда Иван Тишански.

Извън футбола сме ви подготвили среща с един талантлив български баскетболист - Александър Везенков.  Ненавършил още 19-години, той вече е следен изкъсо от скаутите от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. Везенков-младши това лято има ангажимент с младежкия и мъжкия национален отбор на България, като с първия ще участва на европейско първенство, дивизия А, а с представителния ни тим ще играе европейски квалификации.

И още седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер излезе от кома. Пилотът вече е преместен в клиника за рехабилитация. Шумахер пострада при ски-инцидент във френските Алпи на 29-и декември миналата година, вследствие на което получи тежка черепно-мозъчна травма.

Един час, запазен само за спорт, в ефира на телевизия и радио Bulgaria On Air! Не пропускайуте "Резултат" - неделя от 11 часа.

 

fallback
fallback