fallback

Ексклузивно интервю с Тодор Батков в "Резултат"

На 8-ми юни в "Резултат" очаквайте ексклузивно интервю със собственика на Левски Тодор Батков!

06.06.2014 | 13:37

Левски има нов треньор! „Сините“ подписват с испанеца Пепе Мурсия като започват подготовка в понеделник. Дни преди отборът да се събере за  първата си тренировка, екип на България Он Ер разговаря с Тодор Батков. Адвокатът говори ексклузивно за „Резултат“ – за преговорите с Газпром, за промените, които ще настъпят в клуба, за целите и отношенията с феновете!

В родната футболна действителност – Марек и Хасково останаха без лицензи за участието си в „А“ група. Двата клуба имат седмица да изпълнят препоръките на БФС. 

В ЦСКА, комуникацията между сдружението „ЦСКА завинаги“ и "Лира Инвестмънт", продължава да се води чрез медиите. В началото на седмицата сдружението даде пресконференция, на която разясни своята позиция по спорния въпрос със събирането и даването на средства за отбора.

И още – само след няколко дни светът отново ще бъде Футбол! Милиарди хора ще погледнат към Бразилия и задаващия се Мондиал! От Световната футболна централа очакват приходи от около 4 милиарда и половина долара! Последните новини около съставите на отборите, стадионите и задаващия се футболен празник, ще видите в специалната ни хроника!

Хегемонията на Лукойл в мъжкото баскетболно първенство бе разрушена. Исторически требъл за Левски, след като спечели Титлата, Купата на България и Балканската лига!

Не пропускайте „Резултат“ – тази неделя, точно в 11! 60 минути в ефира на телевизия и радио „България Он Ер“ само за спорт!

 

fallback
fallback