fallback

На 18 Май в "Резултат" очаквайте!

В навечерието на 100-годишния юбилей на Левски, сините показаха уникалния екип, който ще носят срещу италианския Лацио, а и от следващия сезон

17.05.2014 | 15:59

Лудогорец спечели и купата на България, след като на финала в Бургас се наложи с 1:0 над Ботев Пловдив. Срещата обаче бе прекъсвана на два пъти заради феновете на Ботев и приключи след 30-минутно продължение.

ЦСКА отново тръгна в офанзива в борбата си за придобиване на базите. Ръководството на спортните клубове на Червените се срещна с министъра на младежта и спорта Мариана Георгиева, която обеща да помогне на Червените за разрешаването на този наболял от толкова години проблем.

В навечерието на 100-годишния юбилей на Левски, сините показаха уникалния екип, който ще носят срещу италианския Лацио, а и от следващия сезон. Дизайнът е единствен по рода си и е направен изцяло от феновете на отбора. Левски връща и първия си екип от жълто-червени и синьо, който е носен от левскарите в годината им на основаването - 1914. Повече за екипи ще научите от един от дизайнерите им Константин Димитров в специално интервю за Резултат.

Ще ви срещнем и с легендарния нападател на Левски Павел Панов, когото ще върнем към спомените му за славните години със синята фланелка и ще анализираме моментното състояние на отбора.

Не пропускайте тези и други теми от света на спорта в „Резултат“ в неделя, 18 май 2014 – точно в 11!

 

fallback
fallback