Ели Василева: Искам да играя Шампионска лига и да спечеля медал от световно!

Звездата на българския женски волейбол Елица Василева коментира треньорската рокада начело на националния отбор. В откровено интервю за Резултат - Супер Ели разказа повече за изминалия сезон в Южна Корея и за световния си рекорд, който постигна с феномена

14.04.2014 | 16:55
Ели Василева: Искам да играя Шампионска лига и да спечеля медал от световно!

Волейболната ни националка Елица Василева мечта за трансфер в Европа. След пет години в италианския шампионат, супер Ели избра през последните два сезона да играе за бразилския Амил Кампинас и Хюнгкук Лайф Пинк Спайдърс от Южна Корея. Сега отново посрещачката на България гледа към европейските първенства и си пожела трансфер в някой силен клуб от Стария континент.

„Още не съм достигнала нивото и максимума, които желая за себе си – посочва Елица. – Радвам се, че хората в Българя ни следят и че лично аз имам фенове, но искам да работя още. Да покорявам възможно най-високи върхове. На клубно ниво искам да играя в Шампионска лига и да се върна отново в някое силно европейско първенство. Мечтая и да спечеля медал с България от световно първенство", разкрива 23-годишната Василева.   

В специално интервю за  спортното предаване на телевизия България он ер, Резултат, Елица откровено отговаря на въпроси за клубната си кариера, за шансовете на България за международни успехи, за връзката си с баскетболния национал Божидар Аврамов и как разпуска в свободното си време.