Анонс "Резултат"

Тази неделя в предаването "Резултат" очаквайте:

04.04.2014 | 13:55
Анонс

Тази седмица в предаването „Резултат“ очаквайте подробности около лиценза на ЦСКА. „Червените“ успяха да спасят и този път положението, след като ръководството направи всички необходими плащания в посочения срок. Освен това в клуба се очакват още следващата седмица големи инвеститори.

Футболистът на Левски Владимир Гаджев опроверга информацията, че може да премине в Лудогорец. Договорът на халфа със „сините“ изтича след края на сезона, но амбициите му са този път да успее да си намери отбор в чужбина.

Борислав Новачков, Виктория Бобева и Тайбе Юсеин се завърнаха първи в България след като спечелиха бронзови медали в своите категории на Европейското първенство по борба във Вантаа, Финландия. Вижте какво споделиха тримата пред камерата на „Резултат“.

Ева Янева и Елена Колева се завръщат в състава на женския национален отбор по волейбол. Това обяви новият селекционер на тима Владимир Кузюткин, който бе официално представен. В щаба на руския специалист влизат трима български помощници – Петър Шопов, Владимир Орлов и Пламен Христов.

Тези и още теми от света на спорта гледайте тази неделя в „Резултат“! Започваме точно в 11:00 часа – не ни пропускайте!