На 30 март „Резултат“ очаквайте

Има ли голям интерес към акциите на ЦСКА?

28.03.2014 | 16:01 Редактор: Мариета Иванова
На 30 март „Резултат“ очаквайте
На 30 март „Резултат“ очаквайте

Седмица след старата на публичното предлагане на акции на борсата ЦСКА успя да пласира около 150 хиляди от ценните книжа. Много или малко е това? Какво смятат в ръководството на отбора? Вижте какво сподели изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров за Bulgaria On Air.

Кои червени легенди, известни личности и по-големи фирми се очаква да купят акции и в какви размери? Подробности по темата вижте в „Резултат в неделя от 11.00 часа в ефира на Bulgaria On Air.

В предаването ще видите още:

  • Звездата на българската борба Станка Златева се завръща на тепиха следващата седмица на Европейското първенство във Финландия. Петкратната световна и европейска шампионка не се е борила от олимпийските игри в Лондон 2012, където стана втора. Сега тя ще дебютира в новата за нея категория до 75 кг.
  • Двама дебютанти бяха включени в отбора ни по класическа борба за Европейското. За първи път на големия тепих ще излезе натурализираният бесарабски българин Константин Стас, който ще се бори в категория до 66 кг. Дебют ще направи и Даниел Александров при 80- килограмовите.
  • Спортист номер едно на България по класическа борба Иво Ангелов претърпя операция на носа и няма да се състезава на Европейското, но ще бъде в залата.
  • Григор Димитров ще участва за България в битката за оставане във втора група на евро-африканската зона на „Купа Дейвис“. Националите ни ще гостуват на Гърция в Атина в срещите от неофициалното отборно световно първенство по тенис.
  • У нас се провежда среща на ръководителите от „Тенис Европа“. Президентът Жак Дюпре и шефът на международната тенис федерация Франческо Ричи Бити  застанаха пред камерата на „Резултат“.
  • Двама младежи, отраснали в SOS-детски селища, българинът Даниел и македонецът Люпчо, ще се впуснат в 15-дневен тур с велосипеди през шест балкански държави. Целта им е да привлекат вниманието към организацията SOS-детски селища, за да могат повече деца да имат шанса да израснат в тях.

Спортното предаване на Bulgaria ON AIR- „Резултат“, може да проследите в неделя – 30 март, от 11 часа. Не го пропускайте!