fallback

Бъдещето пред Украйна и биткойнът – рискове и перспективи

Милен Керемедчиев коментира казуса Украйна, а динамиката и бъдещето пред дигиталната валута биткойн обсъдихме с Владислав Драмалиев и Николай Пресолски.

23.02.2014 | 18:34

В първата част на предаването говорим за най-важната и за жалост кървава тема - Украйна. Кутията на Пандора се отвори, а отвътре излязоха гражданска война и социално разцепление. Накъде ще поеме Украйна оттук насетне, вижда ли се краят на конфликтът, позициите на Русия, ЕС и САЩ, икономическите залози. Гост в студиото ни е Милен Керемедчиев, бивш заместник министър на икономиката и бивш заместник министър на външните работи в два различни кабинета. Пряка връзка правим и с нашия колега Красимир Лаков, редактор в България он ер, доктор по икономика и специалист в енергийната тематика.

Във втората част на предаването, по желание на вас нашите зрители, ще продължим темата за биткойните. Инвестиционен актив, парите на бъдещето или просто балон е крипто-валутата. Акцентът е върху техническите аспекти на това как можем да купим биткойн, какви са рискове, бъдещите перспективи. Нашите гости са Николай Пресолски - онлайн предприемач и уеб разработчик. Създател на сайта биткойни.ком, както и активният биткойн ентусиаст Владислав Драмалиев. Пряка връзка с Благовест Белев от Tavex България. 

fallback
fallback