fallback

Пътят към качествено образование, как може да финансираме нашия бизнес и кризата в Крим (ВИДЕО)

Специални гости на предаването по трите теми са Пол Хелибрьонер, Теодор Георгиев, Виктор Папазов и Вихър Георгиев.

25.03.2014 | 00:00 Автор: Дориана Ранкова

Пол Хелибрьонер, старши вицепрезидент „Човешки ресурси“ за Европа, Близкия Изток и Тихоокеанския район в Axway, участва в първа част на предаването, и ни дава оценка за образованието - перспективите пред българските студенти и как се гради мост между нуждите на бизнеса и целите на образованието. 

За бизнес финансирането в условия на криза, оптимизирането на разходите на компаниите, за личните финанси и пазарната конюнктура около Украйна. За всичко това говорим с Теодор Георгиев, основател на MBAcademy, лектор и консултант по лични финанси и управление на богатството.

В трета част засягаме енергийните залози за България около кризата в Крим и до колко анексирането на автономната република беше в унисон с принципите на Международното право, както и сагата около процедурата по вземане на лицензите на ЕРП-тата. Тази тема коментираме с финансиста Виктор Папазов, бивш изпълнителен директор и председател на Борда на Директорите на Българската Фондова Борса, и Вихър Георгиев, специалист по международно право. 

fallback
fallback