fallback

Документален филм с шокиращи откровения на принцеса Даяна

Принцесата на народа е участвала в поредица тайни интервюта

07.08.2017 | 16:30 Автор: Тодор Петров

Нов документален филм разкрива шокиращи и неизлъчвани до момента откровения на принцеса Даяна. Лентата, озаглавена "Даяна, нейната история с нейните думи", дава съвсем нов и различен поглед към живота на Принцесата на народа, която загина трагично в автомобилна катастрофа през 1997 г.

През 1991 г. в лондонската си резиденция - двореца Кенсингтън, Даяна участва в поредица тайни интервюта. Те са записани с нейно разрешение от учителя й по риторика Питър Сестелен, който е близък приятел за журналиста Андрю Мортън. 

По това време Мортън пише книга за Принцесата на народа, за да покаже какъв е животът и в действителност. Даяна разказва за самотното си детство, за брака си с Чарлс и проблемите си с булимията. 

В този момент бракът на принцесата с принца на Уелс е в криза, но обществото не подозира за това. За нещастния си семеен живот Даяна обвинява дългогодишната любовница на съпруга си – Камила Паркър Боулз, с която Чарлс сключва брак официално 8 години след смъртта на Даяна. 

Създателите на филма определят лентата като откровение. По думите им извадки от използваните аудиозаписи са били излъчени в САЩ още през 2004 г., но до момента те никога не са ставали достояние на британските зрители. Принцеса Даяна загина при автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1997 г. заедно с египетския бизнесмен Доди Ал Файед, който беше и неин любовник след провала на брака и с принц Чарлз.

fallback
Още от Свят
fallback