fallback

Изясниха самоличността на още жертви в кървавия ад в Брюксел

Кои са те и какви са техните истории?

30.03.2016 | 17:03 Автор: Василия Пейчева

Ясна е самоличността на още жертви на терористичните атаки в Брюксел. За част от изчезналите на 22 март се смята, че са загинали при атентатите в метрото и летището. Но какви са техните истории?

Братът и сестрата Саша и Александър Пинчовски са холандци, но са живеели в Ню Йорк. Те са били в Белгия на посещение при своята майка Мариан. Докато са очаквали да се качат на своя полет до дома си, се е случил взривът на летище Завентем.

21 – годишният Барт Мигом е бил студент втори курс маркетинг в университета Ховест в Белгия. След новината за изчезването му стотици негови състуденти запазиха минута мълчание в двора на университета.

Лубна Лафкири е била учител в ислямско училище в Брюксел и е загинала при взрива в метрото в Малбек. Новината е била потвърдена от нейния колега, професр Рашид Хадах.

Той споделя, че Лафкири е прекарала целия предишен ден с дъщеря си. Жената е имала 3 деца и десетки ученици, които скърбят за загубата й.

Дженифър Вецман е била треньор по хандбал в Германия. Тя и съпругът й са отивали на меден месец в Ню Йорк. Мъжът й Ларс Вецман е оцелял.

fallback
Още от Свят
fallback