Ретро блясък на автосалона в Дубай

12.11.2015 | 13:08 Редактор: Лъчезар Вълев
Ретро блясък на автосалона в Дубай

Ретро блясък на международния автомобилен салон в Дубай /Dubai Autoshow 2015/.

Изложба на уникални класически автомобили радва посетителите на изложението.

Уникален дизайн, деликатни аксесоари и неподвластни на времето материали. Всичко това обединява изложените на автосалона в Дубай винтидж автомобили.

Ретро колите са от периода 1950 – 1980 г, а идеята на изложбата е да покаже развитието на автомобилите от този период и очарованието, с което те радват публиката.

Ник Крейг, маркетинг мениджър на автосалона казва, че залага на носталгията на посетителите:

Идеята на този да го наречем музей е да пресъсъздаде усещането от онези времена и хората да разберат историите зад тези невероятни коли. Едно недокоснато от времето кътче, в което посетителите могат да изживеят някои от най-добрите истории от тези автомобили.

Уникалният стил и емоции, идващи от вече отминали, но вълнуващи години, привличат любителите на автомобили от Емирствата и цял свят.

Организаторите на Автосалона в Дубай уверяват, че всеки един от експонатите е в отлично техническо състояния. Поддръжката им обаче е изключително трудна, тъй като елементите по тях са уникални и труднозаменими - също като духа на времето, което носят в себе си.

Автосалонът в Дубай представя и премиери като например арабските автомобили на основаната в Бейрут и работеща в ОАЕ W Motor. В Дубай тя представя Fenyr SuperSport за 3,4 млн долара.