Кралска сватба

13.06.2015 | 21:57 Редактор:
Кралска сватба
Кралска сватба

Шведският принц Карл Филип се ожени за бившия модел и риалити звезда София Хелквист на церемония в параклиса на Кралския дворец. Двамата младоженци пожелаха гостите на сватбата им да направят дарения за фондацията им, вместо да им правят подаръци.

Над 260 гости присъстваха на сватбата, сред които знаменитости и кралски особи. Двамата младоженци направиха парадно шествие. Те преминаха през Стокхолм с каляска, теглена от коне. Хиляди хора се събраха да видят влюбената кралска двойка. След това младоженците се върнаха отново в двореца, от където поздравиха хората. 
 

Скъпи приятели, позволете ми да ви представя моята съпруга принцеса София. Искаме да споделим с вас нашето щастие. Искаме да отпразнуваме любовта си. Швеция е топла страна, страна с много любов, заяви принц Филип. 


Принцеса София е била участник в риалити шоу. Работила е като йога инструктор. Любовта между нея и принц Карл Филип пламва веднага след тяхното зопознанство в ресторант през 2010 година. Сега тя ще носи титлата херцогиня на Вармланд.