fallback

Подкрепа за Шотландската национална партия

Bloomberg разговаря с Мохамед Рамзан, известен като Краля на търговията на едро за подкрепата му за Шотландската национална партия

06.05.2015 | 15:54 Автор: Виктория Крумова

Мохамед Рамзан, председател United Wholesale Grocers: Бизнесът трябва да се гледа от всеки ъгъл, както и държавата. Трябва да намалим цените и да вземем заем, за да се разширим. Същото е и с държавата – трябва да направят същите неща.

Дойдох от Пакистан през 1974г. Бащата ми имаше бизнес с доставки от врата до врата, който поех от него. Превърна се в една от най-големите компании в Шотландия с повече от 160 служители.

Шотландската национална партия даде на малкия и средния бизнес облекчения, безплатни лекарства, безплатен паркинг, безплатно университетско образование. В същото време  казаха, че Шотландската национална партия ще просъществува само няколко години. Бюджетът им ще се изчерпа, но партията ги опроверга.

Още по темата

Лейбъристите имат много слабо лидерство в Шотландия, а политиките им идват от Уестминстър – те нямат политика за шотландците, не разбират нуждите на Шотландия.

Сега очакваме да се развием и да доставяме в цяла Шотландия, чак до Дънди и Единбург.

Мисля, че ако лейбъристите и Шотландската национална партия се обединят и имаме правителство на торите и сме опозиционна партия, сигурен съм, че страната ще просперира, защото можем да се учим един от друг и да постигнем най-доброто за Великобритания.

 

fallback
Още от Свят
fallback