Кино-лято 2015 минава под знака на продълженията

28.04.2015 | 12:56 Редактор:
Кино-лято 2015 минава под знака на продълженията
Кино-лято 2015 минава под знака на продълженията

Лятото на 2015 г. в Холивуд обещава отново да бъде доста шумно, супер героично и скъпо. Това е сезонът на голямото завръщане на стари любимци като Лудия Макс и Терминатор.

Класацията обаче се очаква да оглави „Отмъстителите: Ерата на Ултрон". Само през първия ден от разпространението си по света филмът  събра 9,5 милиона долара. Първата част на кино-лентата излезе на голяме кран през май 2012 г. При бюджет от 220 милиона долара той донесе на създателите си над 1,5 милиарда долара от продажбата на билети и зае трето място в класацията на най-касовите филми в историята.

Успех се очаква да пожъне и Фантастичната четворка. премиерата е предвидена за 7 август. Новият филм е римейк на оригиналната история на комиксовата вселена на Marvel за четирима герои със суперспособности, които се опитват да спасят от гибел нашата планета. Режисьор на филма е Джош Транк. Той заяви неотдавна в интервю аз "Емпайър", че се опитва да разкаже една по-сложна, трагична и драматична история, отколкото е представената в комиксите.

Антураж, Полтъргайст, Утреландия са само част от заглавията, които още повече ще нажежят градусите в кино салоните през лятото на 2015. А ключовите думи са екшън и продължение.