Модел обвини Доналд Тръмп в сексуален тормоз: Опипваше ме по време на среща с Епщайн

Те са се запознали през 90-те години

24.10.2024 | 17:30 Редактор:
Стейси Уилямс се е запознала с Тръмп на парти през 1992 г.
Стейси Уилямс се е запознала с Тръмп на парти през 1992 г.

Доналд Тръмп получи обвинения от бившия модел Стейси Уилямс. Жената твърди, че е тормозена сексуално от него. Двамата били запознати от сексуалния насилник Джефри Епщайн през 90-те години. Това съобщи вестник "Гардиън".

Стейси Уилямс се е запознала с Тръмп на парти през 1992 г., след като е била представена от опозорения финансист, с когото се е срещала по това време.

"Тогава стана много ясно, че той и Доналд са били наистина, наистина добри приятели и са прекарвали много време заедно", каза Уилямс.

Епщайн, който беше осъден за сексуални престъпления и се самоуби в затвора през 2019 г., е посетил Тръмп в компанията на Уилямс през 1992 г. в неговия офис в Ню Йорк. Тръмп я дръпнал към себе си и започнал да я опипва, предаде БГНЕС.

Уилямс, която сега е на 56 години, заяви, че кандидатът за президент е поставял ръцете си навсякъде - по гърдите, талията и задните ѝ части, което я накарало да замръзне на място. Тя забелязала, че двамата мъже сякаш се усмихват един на друг.

Говорител на кампанията на Тръмп, отхвърли твърденията и ги нарече "фалшива история", като определи Уилямс за "бивш активист" на Барак Обама. 

Снимка: БГНЕС