fallback

Доналд Тръмп сложи престилка и пържи картофи във верига за бързо хранене (+ВИДЕО)

Вече работих 15 минути повече от Камала, която никога не е работила в такова заведение, каза кандидатът за президент на САЩ

21.10.2024 | 09:25 Автор: Елеонора Танева

Доналд Тръмп се изяви като готвач във верига за бързо хранене в САЩ. Кандидатът за президент изпържи картофки, които даде на клиенти. Това беше акция, целяща да изобличи, както Тръмп заяви, опонентката му Камала Харис в лъжа.

Републиканският кандидат за президент се появи в заведението с бяла риза и вратовръзка, но сложи върху тях готварска престилка.  След това му беше разяснено как се пържат картофите и после успя сам да се справи със задачата.

Тръмп е известен с  това, че обича хамбургерите и заведенията за бързо хранене. В ресторанта, в който днес той се появи във Фийстървил близо до Филаделфия, той поднесе пакетчетата с картофки на клиенти, като им заяви "Тръмп черпи".

"Вече работих 15 минути повече от Камала, която никога не е работила в такова заведение", каза Тръмп, цитиран от БТА.

Камала Харис заяви, че е работила през лятото на  1983 г.  в заведение на същата верига за бързо хранене. По това време тя е била студентка.  Харис казва, че е работила на касата, пържела е картофи и е приготвяла сладоледи в ресторант от веригата в Аламеда в Калифорния.

Според опонента ѝ за президентския пост това е лъжа, която тя е изрекла в опит да привлече избиратели. Но предизборният му щаб така и не приведе доказателства за това негово твърдение срещу Харис. А щабът на Харис пък не предостави доказателства в подкрепа на твърдението ѝ, че е работила като млада в ресторант на веригата.

Снимка: кадър Youtube

fallback
Още от Свят
fallback