fallback

Лиъм Пейн е бил под въздействието на тежък наркотик преди смъртта си

Наркотикът може да стои зад "непостоянното" поведение на 31-годишния

19.10.2024 | 16:20 Автор: Деси Николова

Съобщава се, че Лиъм Пейн е бил под въздействието на мощен наркотик, който може да причини халюцинации, когато се е хвърлил до смъртта си от балкона на хотелска стая в Аржентина в сряда вечерта, според полицията.

Бившата звезда на One Direction е използвала опасно вещество, наречено "Кристал", което "кара потребителите да изпитват силни емоции на възход и падение, което често ги прави агресивни", твърди полицията от Буенос Айрес пред TMZ в петък.

Наркотикът може да стои зад "непостоянното" поведение на 31-годишния член на бандата преди смъртта му.

Освен това може да е причинило епизод на халюцинация, който е изиграл роля във фаталното му падане от балкона на третия етаж на стаята му в хотел CasaSur Palermo, казаха властите пред изданието.

Снимки от хотелския апартамент на Пейн след смъртта му показват хаотична сцена. Разбити стаи, бутилки шампанско, счупен телевизор и бъркотия от наркотици, включително прахове и станиол.

Изображенията също така показват пакет от сапун Dove, празна чаша, останки от изгоряла свещ и обгорена горна част на кутийка за напитки върху бюрото - заедно със следи от бял прах, който властите ще тестват, за да потвърдят дали може да е кокаин, предаде "Фокус".

Разследващите също откриха восък и изгорено фолио във ваната на апартамента. 

Тялото на Пейн е намерено на приземния етаж с "бутилка уиски, запалка и мобилен телефон", добавиха източници пред изданието.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Свят
fallback