Камала Харис атакува Тръмп заради възрастта му: Годен ли е за президент?

78-годишният републиканец отмени срещи с медии

19.10.2024 | 07:45 Редактор:
Камала Харис навършва 60 на 20 октомври.
Камала Харис навършва 60 на 20 октомври.

Камала Харис постави под съмнение годността на Доналд Тръмп за поста. Най-възрастният кандидат за Белия дом в американската историята се натъкна на спекулации, че е "изтощен", след като се отказа от поредица от интервюта.

Докато се появяваше в приятелски телевизионни мрежи, 78-годишният републиканец отмени срещи с медии, включително NBC, CNBC и CBS. Той също така отказа втори дебат с Харис, след като беше категорично победен в първия. Изданието "Политико" съобщи, че помощник на Тръмп е казал на продуцентите в уебсайт, че бившият президент е "изтощен" и отказва някои изяви – твърдение, описано от кампанията му като "откъснато от реалността".

Но Харис, която навършва 60 години този уикенд, атакува Тръмп заради здравето и издръжливостта му. "Ако сте изтощени по време на предизборната кампания, това повдига истински въпроси за това дали сте годни за най-тежката работа в света", каза тя на поддръжниците си по време на обиколка в щата Мичиган, цитирана от БГНЕС.

Доналд Тръмп почти не е бездействал, преследвайки натоварен график от изяви в нови и традиционни медии, но повечето са били в медии, където рядко бе предизвикван. Той реагира гневно на удара на Харис, като каза на репортери, че не е отменил нищо и нарече опонентката си от Демократическата партия "неудачница", която "няма енергията на заек".

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Годен е
преди 2 часа
Даже и боц може да ти направи : ) Сигнализирай за неуместен коментар