Момчетата от One Direction се сбогуваха с Лиъм Пейн

"С времето, когато всички сме готови, ще има още какво да се каже", написаха от групата

18.10.2024 | 08:34 Редактор:
''Лиъм беше най-важната част от групата''.
''Лиъм беше най-важната част от групата''.

Членовете на One Direction изразиха дълбокото си съжаление по повод трагичната загуба на Лиъм Пейн, като подчертаха, че са "напълно съкрушени" и че "спомените, които са споделили с него, ще останат завинаги".

В официално изявление, подписано от Луи Томлинсън, Зейн Малик, Найл Хоран и Хари Стайлс, групата сподели: "С времето, когато всички сме готови, ще има още какво да се каже." 

Техните думи подчертават дълбокото въздействие, което Пейн е имал върху тях и тяхното музикално пътуване.

Трагедията се случи, когато 31-годишният Лиъм Пейн почина след инцидент с падане от балкон в хотел в Аржентина в сряда. Събитието шокира музикалната индустрия и милионите фенове на бившата момчешка група по целия свят.

Зейн Малик, който също е бивш член на One Direction, сподели своята почит в Instagram. 

"Безкрайно съм съкрушен", пише той. 

Малик описа загубата на Пейн като загуба на брат: "Не мога да опиша колко бих дал, само за да те прегърна още веднъж и да се сбогувам подобаващо." С тези думи, придружени от снимка на двамата от младостта им, той подчертава близостта, която двамата са споделяли.

Малик добавя: "Често говоря на глас с теб, надявайки се, че можеш да ме чуеш." 

Той описва Лиам като "по-разумния" и музикално най-талантливия от тях, спомняйки си времето им заедно като тийнейджъри. "Ще пазя всички спомени с теб в сърцето си завинаги. Обичам те, брат," завършва Малик.

Луи Томлинсън също изрази своето съкрушение в емоционален пост в Instagram. Той сподели, че е "загубил брат", описвайки първата си среща с Лиъм, когато двамата са били на 16 и 18 години. 

"Бях веднага впечатлен от гласа му, но най-важното е, че с времето видях какъв мил и грижовен брат е той – нещо, което винаги съм търсил в живота си", каза Луи.

Томлинсън подчертава значимостта на Пейн в One Direction. "Лиъм беше най-важната част от групата. С опита си от ранна възраст, перфектния си слух и присъствието му на сцената, той ни оформи", пише още Луи.

В края на своето послание Томлинсън обещава, че ако синът на Пейн, Беър, когото Лиъм имаше с певицата Черил Туиди, някога има нужда от помощ, той ще бъде там: "Ще бъда чичото, от когото се нуждае в живота си."

Снимка: БГНЕС