fallback

Приятелката на Лиъм Пейн си е тръгнала от Аржентина няколко дни преди смъртта му

"Обичам Южна Америка, но мразя да стоя на едно място твърде дълго", обясни Кейт

17.10.2024 | 16:07 Автор: Искра Ангелова

Гаджето на Лиъм Пейн обясни защо е напуснала Аржентина дни преди смъртта на приятеля си. Звездата от One Direction беше намерен мъртъв вчера в хотела, в който бе отседнал с приятелката си в Буенос Айрес.

Кейт и Лиъм Пейн били на пътуване в Буенос Айрес, което включвало посещение на неговия колега от групата - Найл Хоран. Въпреки това, по средата на пътуването Кейт се прибирала обратно вкъщи и по-късно става ясно, че тя не е присъствала по време на смъртта му.

Два дни преди смъртта на Лиъм, Кейт обясни в клипче в TikTok защо е решила да се прибере у дома и да не продължи пътуването, пише The Tab.

"Бях толкова готова да си тръгна. Обичам Южна Америка, но мразя да стоя на едно място твърде дълго. Трябваше да сме там пет дни, но станаха две седмици и аз просто си казах: "Трябва да се прибера вкъщи", казва тя, цитирана от "Фокус".

Във видеото тя не каза защо Лиъм е решил да не се върне с нея. Само часове преди смъртта си Лиъм публикува в Snapchat негови снимки с Кейт, но изглежда, че те са били направени преди това по време на пътуването.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Свят
fallback