От Доналд Тръмп до Даяна Рос - порнозвезда проговори за партитата на Пъф Деди

Адриа Инглиш разкри, че е имала сексуални контакти с някои от гостите

08.10.2024 | 20:31 Редактор:
От Доналд Тръмп до Даяна Рос - порнозвезда проговори за партитата на Пъф Деди
От Доналд Тръмп до Даяна Рос - порнозвезда проговори за партитата на Пъф Деди

Порнозвездата - Адриа Инглиш, твърди, че е била наета като танцьорка от Шон Комбс, или по-познат като Пъф Деди. Именно тя разкри и кои са част от знаменитостите, които е виждала на партита.

По-рано тази година 46-годишната Адриа обвини музикалния магнат, че я е принуждавал да прави секс с гости на вече прословутите секс партита, известни като Freak Offs, след като за първи път е била наета през 2004 година.

В интервю за "Дейли мейл" тя разкри, че е била свързана с "белите партита" на Деди в продължение на пет години. Инглиш твърди, че срещите са се състояли в отделни стаи, далеч от основното парти, където тя си спомня, че е Доналд Тръмп, Джа Рул, Бъста Раймс и политика Ал Шарптън.

"Всички големи имена бяха там"

Тя описва основателя на "Bad Boy" като сводник, който я принуждавал да спи с гости от висшето общество, като добави, че Комбс се е опитвал да прави секс с мъже модели, явяващи се на кастинг за линията му за дрехи.

"Съгласих се да бъда танцьорка, защото, по дяволите, там беше Джей Зи, Бионсе, всички големи имена. Не знаех, че ще се прерасне в нещо сексуално", признава още тя.

Първото ѝ платено участие на "бяло парти" е именно през 2004 година.

Парис Хилтън също е била сред гостите

Твърди се, че след третото парти Комбс започна да изисква от нея да прави секс с гости, след като научава за кариерата на порноактриса.

Но според нея не всички гости на партито са знаели за предполагаемите сексуални насилия. Тя споделя, че по закон не може да разкрие конкретни подробности за това, на което е станала свидетел поради висящото си съдебно дело.

"Видях Бъста Раймс там. Видях Джа Рул, Даяна Рос там със сина ѝ Евън, който беше непълнолетен. Видях Парис Хилтън, но все още се чудя защо Ал Шарптън беше там", коментира порнозвездата.

Известните личности, наред с други, са били снимани на партита на Деди, но все още не е известно дали са участвали в сексуалните посегателства.

Инглиш загатна, че е имала сексуални контакти с някои от гостите, но без да разкрива имената им.

По думите ѝ Пъф Деди ѝ е обещал блестяща кариера. Но в крайна сметка тя спира да работи с него през 2009 година, след което бяга в Калифорния.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 часа
Е какво лошо има? Нали за това са тея партита. Какъв е проблема? Сигнализирай за неуместен коментар