Майката на Пъф Деди: Агонизиращо е, че светът се обърна срещу сина ми заради лъжи

Джанис Смол Комбс твърди, че една лъжа не го прави виновен за всички останали

07.10.2024 | 17:54 Редактор:
Майката на рапъра твърди, че е съкрушена и наранена.
Майката на рапъра твърди, че е съкрушена и наранена.

Майката на рапъра Шон "Диди" Комбс каза, че е "съкрушена и дълбоко натъжена" от обвиненията срещу сина ѝ, но че те са "лъжи".

Музикантът, известен с хитове като "I'll Be Missing You" от 1997 г., беше арестуван по обвинения в сексуален трафик и рекет миналия месец. В момента той е задържан в Манхатън, след като му беше отказана гаранция.

В изявление Джанис Смол Комбс защити сина си, като каза, че въпреки че той е "правил грешки в миналото, както всички ние сме правили", той "не е чудовището, което са нарисували". Изявлението се приписва на г-жа Смол Комбс и семейството на Комбс и е издадено от нейния адвокат Натли Джи Фигърс.

"Синът ми може да не е бил напълно правдив за някои неща, като например да отрече, че някога е проявявал насилие с бивша приятелка, когато наблюдението в хотела показа друго. Понякога истината и лъжата се преплитат толкова тясно, че става ужасяващо да се признае една част от историята", каза майката.

Завършвайки изявлението си, Джанис Смол Комбс твърди, че една лъжа не го прави виновен за всички останали "отблъскващи и тежки обвинения, повдигнати срещу него", предаде BBC.

"Наистина е агонизиращо да гледам как светът се обръща срещу моя син толкова бързо и лесно заради лъжи и погрешни схващания, без изобщо да чуе неговата страна или да му даде възможност да представи своята страна", каза тя.

Снимка: БГНЕС