Почина братът на Мадона

Кристофър Чиконе загуби битката с рака

07.10.2024 | 09:06 Редактор:
Братът на певицата Мадона Кристофър Чиконе е починал на 4 октомври в Мичиган на 63-годишна възраст от рак.
Братът на певицата Мадона Кристофър Чиконе е починал на 4 октомври в Мичиган на 63-годишна възраст от рак.

Братът на певицата Мадона Кристофър Чиконе е починал на 4 октомври в Мичиган на 63-годишна възраст от рак, съобщи "Дейли мейл". Това е вторият смъртен случай в рамките на няколко седмици за семейството на Мадона. Само миналия месец мащехата ѝ Джоан Чиконе почина след битка с агресивен рак.

Кристофър и Мадона бяха неразделни, когато кариерата ѝ тъкмо започваше, и той се прочу като един от резервните ѝ танцьори. По-късно се превърна в дизайнер на шоуто и бекстейдж на Мадона. Той бе арт директор на световното турне "Blonde Ambition". Кристофър е бил и директор на турнето на Мадона "The Girlie Show" и е режисирал музикални клипове за Тони Бенет и Доли Партън, припомня БГНЕС.

Мадона и Кристофър, който се радваше и на кариера като интериорен дизайнер, се скараха публично още през 2008 г., когато той я обруга в биографията си "Живот с моята сестра Мадона", която стана бестселър на "Ню Йорк Таймс". В крайна сметка двамата се помириха и през 2012 г. пуснаха собствена линия обувки.

Мадона имаше сложни отношения и с двамата си братя. По-големият Антъни Чиконе беше бездомник, докато се бореше с алкохолизма и почина миналата година на 66 години.

Снимка: БГНЕС