fallback

От 9-годишно момче до бременна жена - как Пъф Деди е омайвал жертвите си?

В изследванията на една от жертвите е открито хапче за коне

02.10.2024 | 17:51 Автор: Искра Ангелова

Музикалният магнат и рапър Пъф Деди е изправен пред обвинения в сексуално насилие от 120 нови обвинители, като се твърди, че сред тях е и 9-годишно дете.

Тони Бъзби, адвокат от Хюстън, който представлява ищците, заяви, че очаква исковете да бъдат подадени през следващия месец. Той добави, че обвинителите са 60 мъже и 60 жени, като 25 от тях са били деца по време на предполагаемите престъпления. Обвиненията срещу Комбс обхващат периода от 1991 г. до тази година.

"Момчето, което тогава е било на 9 години, е било заведено на прослушване в Ню Йорк с Bad Boy Records. То е било малтретирано сексуално както от Шон Комбс, така и от други хора в студиото, а обещанието е било, че ще получи звукозаписна сделка", разкри още Бъзби.

Шон Комбс основава Bad Boy Records през 1993 година. Лейбълът стартира кариерата на Notorious B.I.G., Френч Монтана и Машин Гън Кели.

"Отричаме всякакви твърдения"

Юридическият екип на Деди веднага реагира на новите обвинения.

"Комбс категорично и настоятелно отрича като неверни и клеветнически всякакви твърдения, че е упражнявал сексуално насилие над когото и да било, включително над непълнолетни", заяви адвокатът на рапъра Ерика Волф в изявлението си.

"Той очаква с нетърпение да докаже своята невинност и да се оправдае в съда, където ще се обосновем с доказателства", добавя тя.

Тони Бъзби поясни, че обещанията за слава са подвели множество деца.

Обещанията за слава

"Друг непълнолетен, на когото Шон Комбс е обещал също, че ще го направи звезда, е трябвало да го посети насаме за това, далеч от родителите му. След като са останали насаме, Деди е накарал жертвата да прави орален секс с него", допълва още Бъзби, като признава, че телефонът му е прегрял от хиляди обаждания от нови и нови жертви.

"15-годишно момиче по това време е летяла до Ню Йорк, за да присъства на негово парти. Там е била упоена и след това отведена в стая, където няколко човека, в присъствието на Комбс, са я изнасилили", казва още адвокатът.

Много от малтретираните лица имат медицински досиета, които са доказателство за това, че са били изнасилени или дрогирани.

"В кръвта им бяха открити наркотици и лекарства, за които вероятно никога не сте чували. По-специално става въпрос, което нашите изследванията показаха, че е успокоително за коне", подчертава Бъзби.

"Белите партита" на Деди

Много от жертвите са от Калифорния, Ню Йорк, Флорида и Джорджия. Голяма част от предполагаемите сексуални насилия са се случвали на прословутите "бели партита" на Деди.

Оказва се, че възрастна бременна жена също е била сред изнасилените, като някои от органите ѝ са били разкъсани.

Пъф Деди е в затвора в Metropolitan Detention Centre в Бруклин, откакто на 17 септември не се призна за виновен по обвиненията.

Снимки: БГНЕС

fallback
Още от Свят
fallback