fallback

Доналд Тръмп: Куршумите летят и ще става все по-зле

"Границите ни трябва да бъдат затворени", написа кандидатът за президент на САЩ

17.09.2024 | 08:30 Автор: Искра Ангелова

Куршумите летят и ще става все по-зле. Това написа кандидатът за президент Доналд Тръмп в социалната си мрежа Truth Social. Според него светът се смее на Америка като на глупаци.

"Не можем да им позволим да се смеят повече", допълва той и обвинява миграционната политика на Джо Байдън и Камала Харис.

"Реториката, лъжите, както е видно от фалшивите изявления на другарката Камала Харис по време на фалшифицирания и силно пристрастен дебат на ABC, както и всички нелепи съдебни дела, специално създадени, за да нанесат щети на политическия опонент на Джо, а след това и на Камала, изведоха политиката в нашата страна на съвсем ново ниво на омраза, злоупотреба и недоверие", пише още той, цитиран от "Фокус".

"Да се позволи на милиони хора от непознати места да нахлуят в страната ни и да я превземат, е непростим грях. Границите ни трябва да бъдат затворени, а терористите, престъпниците и психичноболните незабавно да бъдат изведени от американските градове и селища и депортирани обратно в страните, от които произхождат. Ние искаме хората да идват в нашата страна, но те трябва да обичат нашата нация и да идват законно и чрез система за заслуги. Светът ни се смее като на глупаци, те крадат нашите работни места и нашето богатство. Не може да ги оставим да се смеят повече. Да направим Америка велика отново", подчертава Доналд Тръмп.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Свят
fallback