fallback

Никол Кидман напусна филмовия фестивал във Венеция след внезапната смърт на майка си

Засега не са разкрити други подробности около смъртта на Джанел Ан Кидман

08.09.2024 | 16:04 Автор: Искра Ангелова

Никол Кидман прекъсна участието си на филмовия фестивал във Венеция, след като за внезапната смърт на майка ѝ - Джанел Ан Кидман.

Режисьорката на "Babygirl" Халина Рейн обяви отпътуването на звездата на "Големите малки лъжи" от събитието, докато приемаше от нейно име наградата за най-добра актриса за филма им в събота, според видеоклип на Deadline, публикуван в X.

В писменото изявление Никол сподели, че е стигнала до Венеция, но малко след това е разбрала, че нейната "красива, смела майка, Джанел Ан Кидман, току-що е починала".

Тя е била на 84 години

"В шок съм и трябва да отида при семейството си, но тази награда е за нея. Тя ме оформи, напътстваше ме и ме създаде. Изключително съм благодарна, че мога да кажа името ѝ на всички вас чрез Халина. Сблъсъкът на живота и изкуството е сърцераздирателен и сърцето ми е разбито", добави звездата от "Мулен Руж", цитирана от БГНЕС.

Представител на Никол също потвърди смъртта на майката на носителката на "Оскар": "Семейството е съкрушено и моли за разбиране в този труден момент".

Засега не са разкрити други подробности около смъртта на Джанел. Тя е била на 84 години.

Съобщава се, че 57-годишната Никол и майка ѝ са имали близки отношения, които са включвали сближаване покрай актьорските изяви и модата на филмовата звезда.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Свят
fallback