Никол Кидман напусна филмовия фестивал във Венеция след внезапната смърт на майка си

Засега не са разкрити други подробности около смъртта на Джанел Ан Кидман

08.09.2024 | 16:04 Редактор:
Никол Кидман не скри шока си от новината.
Никол Кидман не скри шока си от новината.

Никол Кидман прекъсна участието си на филмовия фестивал във Венеция, след като за внезапната смърт на майка ѝ - Джанел Ан Кидман.

Режисьорката на "Babygirl" Халина Рейн обяви отпътуването на звездата на "Големите малки лъжи" от събитието, докато приемаше от нейно име наградата за най-добра актриса за филма им в събота, според видеоклип на Deadline, публикуван в X.

В писменото изявление Никол сподели, че е стигнала до Венеция, но малко след това е разбрала, че нейната "красива, смела майка, Джанел Ан Кидман, току-що е починала".

Тя е била на 84 години

"В шок съм и трябва да отида при семейството си, но тази награда е за нея. Тя ме оформи, напътстваше ме и ме създаде. Изключително съм благодарна, че мога да кажа името ѝ на всички вас чрез Халина. Сблъсъкът на живота и изкуството е сърцераздирателен и сърцето ми е разбито", добави звездата от "Мулен Руж", цитирана от БГНЕС.

Представител на Никол също потвърди смъртта на майката на носителката на "Оскар": "Семейството е съкрушено и моли за разбиране в този труден момент".

Засега не са разкрити други подробности около смъртта на Джанел. Тя е била на 84 години.

Съобщава се, че 57-годишната Никол и майка ѝ са имали близки отношения, които са включвали сближаване покрай актьорските изяви и модата на филмовата звезда.

Снимка: БГНЕС